Alfa Courier Services

Shërbimet Postare të ofruara

Çmime transparente

Çdo njësi e vlerë është transparente për ju në faqen tonë web.

Gjurmim i pakos

Gjurmoni dërgesën tuaj në kohë reale dhe shikoni kohëzgjatjen e procesit.

Magazinim

Produktet tuaja mbahen në kushte optimale në magazinën tonë moderne.
Alfa Courier Services

Misioni, Vizioni

Alfa Courier synon të jetë kompania lider në sektorin e shërbimit postar duke u kthyer në pikë referimi për bizneset, individët dhe industrinë ku operon.

Misioni ynë është krijimi i një impakti pozitiv në jetën e çdo individi dhe biznesi që preket nga puna jonë dhe qënia pikë kyçe në zhvillimin e bizneve me të cilat bashkëpunojmë.

Shërbimi postar, mesazhierët , korrierët kanë qënë pjesë e rëndësishme e komunikacionit që në lashtësi dhe roli i tyre vazhdon të rritet çdo ditë e më shumë në botën e teknologjisë dhe e-Commerce. Në një botë që dita ditës po shndërrohet në “remote”(nga shtëpia) ne do të jemi zgjatimi i ndjenjave, dëshirave dhe produkteve që do të shkojnë drejt klientëve apo dashurve tuaj. Alfa Courier Services do të hedhi bazat për themelimin e një të ardhmeje më të mirë ku çdokush do marri atë që do “Gjithmonë në kohë!”.

Zgjedhja më e mirë!

Kontaktoni me agjentët tanë për një informacion të saktë dhe të shpejtë.

Për ne çdo dorëzim është një mision , që finalizohet gjithmonë me sukses.

1
Pakot të dorëzuara
1
Klientë
1
Blerje Online të Dorëzuara
theme_image_05
Alfa Courier Services

SHËRBIMET POSTARE

Featured Projects

Dëshmi

Ne jemi shumë krenarë për të gjithë ju!